Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Vie Collection

Direkte inspireret af æstetisk medicin.


VIE COLLECTION udvikler originale anti-age løsninger og hidtil usete behandlingsprocedurer direkte inspireret af æstetisk medicin.


VIE COLLECTIONs produkter skiller sig ud med High-Tech formler og avancerede ingredienser, der leverer maksimal anti-age effekt til huden.


VIE COLLECTIONs "star” ingredienser og store videnskabelige opdagelser er patenteret og integreres i produkter der er innovative og effektive .

Højtekologiske ingredienser
- Synlige resultater er drivkraftenVIE COLLECTIONs produkter og behandlinger er udviklet til at hjælpe med at korrigere tegn på hudens ældning , med et enkelt mål : ungdommelige resultater.

VIE COLLECTIONs videnskabelige team, der består af et panel af hudbiologi-eksperter udvælger de allerbedste råvarer og fokuserer på de mest innovative ekstrakter.

VIE COLLECTIONs videnskabelige team skaber ekstremt resultatgivende, korrigerende formler med optimal tolerance for synlige resultater, målt på hudens ungdommelighed .

Effektiviteten af ​​VIE COLLECTION formler er bevist og målt både i egne laboratorier og eksterne uafhængie laboratorier.