Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Laser/IPL

Hårfjerning, Reducering af karsprængninger og hudfornyelse

Allure Beauty Group har fornøjelsen af at samarbejde med Cosmetic Laser

Book tid nu til din Gratis konsultation nu på tlf. 58 50 60 75

Datoer i 2017

Mandag d. 11. spetember, enkelte tider tilbage

Mandag d. 23. oktober

Flere datoer kommer snarest

 

(Konsultation er Gratis, men der skal betales kr. 100,- ved tidsbestilling.Disse tlbage betales når du kommer til den aftalte tid).

 

IPL og Laser - Vi er specialister i behandlinger med laser, 17 års erfaring

Effektive behandlinger med laser og IPL
Cosmetic Laser har mange års erfaring med Laser og IPL, idet vi har behandlet siden 1998 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation
Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laser-behandlinger. Konsultationerne varetages af vores autoriserede laserterapeut Katja Gravesen, som ligeledes foretager laserbehandlingerne. Derudover har vi vores dygtige sygeplejerske, som forestår de lovpligtige forundersøgelser, samt ligeledes foretager laserbehandlingerne.

I klinikken anvender vi IPL/Laser, nemlig

  • Ellipse Nordlys 

Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale.

 

Se dine behandlingsmuligheder i menuen til venstre og book en GRATIS konsultation og hør nærmere om forløbet til permanent reducering af dine kosmetiske gener og lad os fremme dit velvære sammen.

Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav 
Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen,  samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk. Hos os, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på Kr. 500 !!!